Over Ons

Het verstrekken van de beste verzekering aan klanten.
Over Frans

Frans Walraven

Geboren en getogen in Alverna. Getrouwd met Ivonne en trotse vader van 4 kinderen. Waarvan de eerste al naar de middelbare school gaat.
 
Van huis uit in een agrarische omgeving opgegroeid. Na het VWO eveneens de studie bedrijfseconomie afgerond. Tijdens de studieperiode een eerste kennismaking met het verzekeringsvak middels een bijbaantje. Vanuit de afstudeeropdracht mede verantwoordelijk voor de opstart van een geheel nieuw expeditiekantoor. Na de stage in dienst getreden als bedrijfsleider in dit expeditiekantoor en geparticipeerd in deze onderneming.
 
Eind 2012 weer in contact gekomen met Roy van de Blaak en in dienst getreden bij zijn verzekeringskantoor. In de bijna 10 jaar die ik hier gewerkt heb, heb ik leiding gegeven aan de schade afdeling, backoffice en de commerciële binnendienst.
 
Ik ben altijd actief geweest op de lokale voetbalvelden. Helaas nu niet meer als speler, maar nog wel als leider/trainer bij mijn zoon. Daarnaast maak ik graag muziek met dweilorkest De Neutekrakers.
 
Mijn vrouw heeft ook een eigen onderneming genaamd Walbroek. Deze onderneming kent diverse activiteiten; hondentrimsalon, boerderij automaat met streekproducten en teelt/verkoop van kerstbomen.

Bel Frans

06 - 41 82 48 10

Over Dave

Dave Spithoven

Dave Spithoven, begin 30 en altijd in het mooie Wijchen/Alverna gewoond.
 
Van huis uit een transportbedrijf ‘Driessen Transport Wijchen B.V.’, zeker in de regio bekend, zit het ondernemerschap er van jongs af aan ingegoten.
 
Na mijn vwo-diploma en opleiding bedrijfseconomie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen ben ik een aantal jaar werkzaam geweest als verzekeringsadviseur voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Begin dit jaar heb ik samen met Frans de stap naar het zelfstandig ondernemerschap genomen: Frans & Dave Adviseurs in verzekeringen.
 
Daarnaast actief in het verenigingsleven als zijnde voorzitter van v.v. Alverna, al zijn de contacten binnen de andere Wijchense verenigingen eveneens hartelijk en vriendschappelijk te noemen.
 
Omdat we daarnaast ook nog wel eens op stap gaan in het lokale uitgaansleven zullen de meeste ongetwijfeld een gezicht hebben bij de naam!

Bel Dave

06 - 30 97 48 68

Regel uw verzekering vandaag!

Frans & Dave, adviseurs in verzekeringen

We zien de laatste jaren dat steeds meer kleine tussenpersonen worden overgenomen en automatisering verder toeneemt. Overnames, fusies en/of schaalvergroting zijn lang niet altijd in het voordeel van de klant. Wij merken dat er bij een grote groep mensen behoefte is aan een persoonlijke vertrouwensrelatie met een lokale adviseur. Naast vertrouwen en kennis, willen mensen ontzorgd worden.

Frans en Dave voorzien hierin en stellen een persoonlijke benadering met aandacht voor uw voorkeuren en wensen weer centraal. Wij willen u de aandacht en service geven die wij zelf ook zouden wensen!

Je hoeft niet van verzekeraar te wisselen, om van tussenpersoon te wisselen!

Wanneer het gaat om verzekeringen, denken veel mensen dat ze vastzitten aan hun verzekeraar en de tussenpersoon die hen deze verzekeringen heeft verkocht. Echter, dit is een misvatting die vaak tot gevolg heeft dat mensen geen gebruik maken van de voordelen die een andere tussenpersoon kan bieden. Bij Assurantiekantoor Frans & Dave in Wijchen begrijpen we dat u niet per se uw verzekeraar hoeft te veranderen om betere service en advies te krijgen. U kunt echter wel profiteren van het overstappen naar een tussenpersoon die beter aansluit bij uw behoeften. Hierdoor kunt u een betere ervaring hebben op het gebied van verzekeringen en kunt u genieten van een meer persoonlijke en klantgerichte aanpak.

Waarom overstappen naar Frans & Dave een goed idee is

Het overstappen naar Frans & Dave kan u vele voordelen bieden. Ten eerste kunnen wij u een meer persoonlijke en betrokken benadering bieden. We nemen de tijd om naar uw verzekeringsbehoeften en -wensen te luisteren en u te voorzien van advies op maat. Hierbij spreken we in begrijpelijke taal, zodat u precies begrijpt wat uw opties zijn en welke keuzes u kunt maken. Daarnaast hebben wij een uitgebreide kennis van de verzekeringsmarkt en kunnen wij u helpen de beste deals en de meest geschikte verzekeringen te vinden. We kijken verder dan alleen de premies en polisvoorwaarden en denken met u mee over de oplossingsrichting, zodat u optimaal beschermd bent.

Wij zijn in de eerste plaats adviseur en willen niet gezien worden als een productverkoper. Dat betekent dat wij de persoon of het gezin centraal stellen.
Frans
Walraven