Verzekeringen

De uitgebreide dienstverlening van Assurantiekantoor Frans & Dave in Wijchen

Begeleiding in de afhandeling van schade en meedenken over oplossingsrichting

Professionele afhandeling van complexe verzekerings-vraagstukken

Transparantie
en open communicatie, natuurlijk in begrijpelijke taal

De Uitgebreide Dienstverlening van Assurantiekantoor Frans & Dave in Wijchen

Begeleiding in de afhandeling van schade en meedenken over oplossingsrichting

Een van de gebieden waarop Assurantiekantoor Frans & Dave zich onderscheidt, is de begeleiding en ondersteuning die wij bieden bij de afhandeling van schades. We begrijpen dat schade een vervelende en stressvolle gebeurtenis kan zijn, en daarom staan we klaar om u te helpen in het hele proces. Onze expertise stelt ons in staat om de schadeclaim zorgvuldig te beoordelen en u te adviseren over de stappen die u moet nemen.

We werken nauw samen met de verzekeraars om ervoor te zorgen dat uw claim soepel en efficiënt wordt afgehandeld. Bovendien gaan we verder dan de meeste andere tussenpersonen door met u mee te denken over de oplossingsrichting. We zoeken naar mogelijkheden om uw situatie te verbeteren en te voorkomen dat u in de toekomst dezelfde problemen ondervindt.

Professionele afhandeling van complexe verzekeringsvraagstukken

Verzekeringsvraagstukken kunnen soms complex en verwarrend zijn, vooral wanneer u te maken krijgt met situaties die buiten de standaardprocedures vallen. Bij Assurantiekantoor Frans & Dave snappen we dat elke klant unieke behoeften heeft en dat er geen one-size-fits-all oplossing is. Daarom streven we ernaar om u te voorzien van professionele begeleiding en ondersteuning, zelfs bij de meest complexe verzekeringsvraagstukken.

Onze uitgebreide kennis en ervaring stellen ons in staat om de specifieke behoeften van elke klant te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden. Of het nu gaat om het verzekeren van zeldzame bezittingen, het regelen van complexe aansprakelijkheidsclaims of het vinden van een passende verzekering voor een bedrijf met unieke risico’s, wij gaan de uitdaging aan en zorgen ervoor dat u een resultaat krijgt dat voldoet aan uw verwachtingen.

Transparantie en open communicatie

Een veelvoorkomend probleem bij tussenpersonen is het gebrek aan transparantie en open communicatie. Klanten kunnen zich in het duister voelen tasten wanneer ze geen duidelijke informatie ontvangen over hun polisvoorwaarden, premies en dekkingen. Bij Frans & Dave zetten we ons in voor transparantie en open communicatie in onze dienstverlening.

We leggen u in begrijpelijke taal uit wat uw verzekering inhoudt, welke risico’s gedekt zijn en wat uw rechten en plichten zijn als verzekeringsnemer. Bovendien houden we u regelmatig op de hoogte van eventuele wijzigingen in uw polis en staan we altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. We geloven dat transparantie en open communicatie de basis vormen voor een sterke vertrouwensrelatie tussen u als klant en ons als uw tussenpersoon.

Ons traject uitgelegd

We gaan eerst samen in gesprek om risico’s in kaart te brengen. Na deze inventarisatie wordt het vervolgtraject bepaald waarin de klant altijd leidend
is. Is het bijvoorbeeld gewenst om te kijken naar een verzekeringsoplossing, wordt er bewust voor gekozen een risico niet af te dekken maar dit voor eigen rekening te nemen en extra in te zetten op preventie, etc.

Op basis van deze uitkomsten gaan we offertes opvragen bij de diverse verzekeraars (o.a. ASR, Nationale Nederlanden, Klaverblad, Goudse,
NH1816, ARAG, de Vereende, Felison, Turien & Co zijn partijen waar wij mee samenwerken), we zijn dus niet gebonden aan één of enkele
risicodragers.

Naast begeleiding in de totstandkoming van de verzekeringen willen we onze klanten ook verzekerd houden. Dat kunnen we doen door te helpen bij betalingsachterstanden, claimadvies en begeleiding bij schade. We kunnen helpen bij het verhalen van schade op aansprakelijke tegenpartijen en zelfs als schade niet verzekerd is kunnen we onze relaties soms van dienst zijn met onze kennis en ons netwerk van professionals.

Frans & Dave: Waar anderen stoppen, beginnen wij

Bij Assurantiekantoor Frans & Dave streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke dienstverlening ontvangt, met professionele begeleiding, transparantie en open communicatie als kernwaarden. Of u nu behoefte heeft aan advies bij het afsluiten van nieuwe verzekeringen, hulp nodig heeft bij het afhandelen van een schadeclaim of gewoon uw bestaande polissen wilt herzien, wij staan voor u klaar.

Waar anderen stoppen, beginnen wij. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de meerwaarde van de dienstverlening van Assurantiekantoor Frans & Dave in Wijchen.